Centar za održivi razvoj

Centar za održivi razvoj, udruga

Biskupa Paškala Vujčića 1

Josipa Rimac Vlajčić

095 872 1485

volonteri.jpg Činimo sjajne stvari!
24.05.2019. 10:00
Imotski

U sklopu Dana volonterskog rada, Centar za održivi razvoj će u suradnji s partnerskom udrugom K.U.M Proložac, Gimnazijom dr. Mate Ujević, djelatnicima i učenicima, na glavnom imotskom Trgu organizirati volontersku i humanitarnu akciju "Činimo sjajne stvari"! Gimnazijalci će uz mentorstvo svojih profesora i koordinaciju djelatnika Centra za održivi razvoj i udruge K.U.M Proložac pripremati palačinke i fritule, a sav prikupljeni novac donirat će potrebitim učenicima odnosno svojim kolegama iz škole. Akcija započinje u 10 sati ujutro.

Drugu pripremljenu aktivnost, organiziramo također 24. svibnja, 2019. u poslijepodnevnim satima u  suradnji s Tehničkom školom Imotski i njezinim djelatnicima i profesorima. Nakon volonterske akcije čišćenja okružja škole, učenici će posaditi aromatsko bilje i raslinje kao zalog održivog razvoja i uspomene na svoje školovanje u toj ustanovi.

Gradimo (G)radimo učionicu u prirodi!
24.09.2020. 08:00
Imotski

Centar za održivi razvoj Imotski u suradnji s udrugom K.U.M Proložac i OŠ Ivan Leko u sklpou manifestacije Hrvatska volontira, organizirat će volontersku akciju "(G)radimo učionicu u prirodi!"

S obzirom da je boravak učenika u prirodi u sklopu nastavnih i nenastavnih aktivnosti uvijek dobra ideja, a čini se i nužnom u ovo vrijeme obilježeno COVID-om 19, u dogovoru s djelatnicima škole organizirat ćemo spomenutu akciju te od paleta u školskom dvorištu napraviti vanjsku učionicu i mali vrt, odnosnu zelenu oazu.

U akciji će sudjelovati učenici viših razreda osnovne škole, ravnatelj, djelatnici kao i zaposlenici udruga koje organiziraju akciju.

 

 

samoposluga „Samoposluga ljubavi“
23.09.2020. 08:43
Imotski

Centar za održivi razvoj (COR) u suradnji s udrugom Kolajna ljubavi organizora humanitarnu akcciju pakiranja i podjele humanitarne pomoći „Samoposluga ljubavi“ u okviru manifestacije Hrvatska volontira.

Planiramo dijeliti pomoć potrebitim korisnicima iz socijalne samoposluge .