Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Županja

Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Županja, udruga

Dr Franje Rackog 30b Zupanja

Jelena Bjelić Raonić

032 836 304

IMG_2765.JPG Kreativna radionica u Cjelodnevnom boravku za odrasle osobe s intelektualnim i mentalnim oštećenjem
19.05.2015. 16:00
Županja

Cjelodnevni boravak za odrasle osobe s intelektualnim i mentalnim oštećenjem Gradskog društva Crvenog križa Županja poziva Vas na kreativnu radionicu i druženje s našim korisnicima i volonterima, te štićenicima Doma za starije i nemoćne "Svjetlost" iz Gradišta.

Donesite samo dobru volju. Veselimo se vašem dolasku!

dom Mladež Crvenog križa u posjetu domu za stare i nemoćne
20.05.2015. 16:00
Županja

Mladež Crvenog križa posjetit će Dom za pružanje skrbi starim i nemoćnim osobama "Apolon" Županja.

Vrijeme će im brzo proći uz druženje, razgovor i  zajedničko pripremanje užine. 

Mladez_Crveni-kriz.jpg Pomoć u skladištu tekstila i hrane za poplavljena područja županjske Posavine
21.05.2015. 13:00
Županja

Mladež Crvenog križa pomoći će djelatnicima i volonterima Gradskog društva Crvenog križa Županja u sortiranju i distribuciji humanitarne pomoći osobama iz poplavom pogođenih područja Slavonije. 

IMG_4495.JPG 3, 2, 1... KRENI ZDRAVO!
22.05.2017. 12:00
Županja

Cjelodnevni boravak za odrasle osobe s intelektualnim i mentalnim oštećenjem je socijalna usluga koju pruža Gradsko društvo Crvenog križa Županja. Namijenjen je za 40 odraslih osoba s mentalnim i intelektualnim oštećenjima starijih od 18 godina u cilju pružanja skrbi izvan vlastite obitelji. Svrha Cjelodnevnog boravka je putem raznih aktivnosti očuvati i unaprijediti vještine osoba s invaliditetom te ih integrirati u zajednicu kao ravnopravne članove društva što za krajnji cilj ima poboljšanje kvalitete njihova života.

Jedno od područja rada Cjelodnevnog boravka je promicanje zdravih stilova života i briga o zdravlju osoba s mentalnim i intelektualnim oštećenjem. Kako bi našim korisnicima omogućili uključivanje u sportske aktivnosti prilagođene njihovim potrebama i mogućnostima, želja nam je izgraditi i opremiti fitnes park na otvorenom, koji bi uključivao nekoliko sprava prilagođenih osobama s invaliditetom. Putem manifestacije "Hrvatska volontira" uključit ćemo poslovni sektor u lokalnoj zajednici, koji bi pomogao u nabavci opreme i izvođenju radova, te sve zainteresirane volontere, koji će zajedno s našim korisnicima, urediti okoliš budućeg igrališta. Volonteri uključeni u ovu akciju, moći će se uključiti i u druge aktivnosti Cjelodnevnog boravka, poput sportskih i kreativnih radionica.

 

33246691_1661891017180762_7538062041391562752_o.jpg Kreativne radionice u Cjelodnevnom boravku za odrasle osobe s intelektualnim i mentalnim oštećenjem
24.05.2018. 10:00
Županja

Cjelodnevni boravak za odrasle osobe s intelektualnim i mentalnim oštećenjem Gradskog društva Crvenog križa Županja poziva Vas na kreativne radionice i druženje s našim korisnicima i volonterima.

Donesite samo dobru volju. Veselimo se vašem dolasku!

DSC_0315-min.JPG UREĐENJE PROSTORA CJELODNEVNOG BORAVKA ZA ODRASLE OSOBE S INTELEKTUALNIM I MENTALNIM OŠTEĆENJEM CRVENOG KRIŽA ŽUPANJA I KREATIVNA RADIONICA S KORISNICIMA
24.05.2019. 10:00
Županja

Kad se vrijedne ruke slože,
ograda se ofarbati brzo može.
Prostor boravka izgledat će bolje,
sve što Vam treba je malo dobre volje.

 

U radionicama raditi je lako, 
uz puno smijeha, sve teče glatko. 
Papir, boje i malo vaše spretnosti,
našim korisnicima donosi mnogo radosti. 

 

Cjelodnevni boravak za odrasle osobe s intelektualnim i mentalnim oštećenjem Gradskog društva Crvenog križa Županja poziva Vas na volonterske aktivnosti uređenja prostora Cjelodnevnog boravka te kreativnu radionicu i druženje s korisnicima. Potrebna nam je Vaša pomoć pri uređenju okoliša u prostoru Cjelodnevnog boravka; obojat ćemo ogradu i urediti cvijeće u dvorištu. Sav materijal će biti osiguran, a na Vama je samo da ponesete dobru volju! 

Veselimo se Vašem dolasku!