CARITAS ZAGREBAČKE NADBISKUPIJE

CARITAS ZAGREBAČKE NADBISKUPIJE, druga neprofitna organizacija

Babonićeva 121

Daniela Bukvić

0992620470

test Uređenje terase Kuće za smještaj djece s teškoćama u razvoju- Kuća Brezovica
11.05.2022. 08:00
Zagreb-Novi Zagreb

Kuća Brezovica osigurava smještaj djeci s teškoćama u razvoju u dobi od 3. do 21. godine života. Kapacitet smještaja je 75 korisnika na stalnom smještaju. 

Aktivnosti kojima želimo uljepšati ambijent korisnicima je uređenje i osvježenje terase.

Potrebno je obojati terasu - željeznu konstrukciju i drvenu oplatu.  Željezni dio terase bi se prvo trebao brusiti kako bi se skinula hrđa, a potom obojati.

Obzirom da je to opsežan posao ne očekujemo da će se aktivnost završiti u danom terminu, ali svaka pomoć pridonijet će bržoj realizaciji cjelokupne aktivnosti.

test UREĐENJE POTKROVLJA PRIHVATILIŠTA ZA BESKUĆNIKE
04.05.2022. 09:00
Zagreb

Prihvatilište za beskućnike pruža uslugu smještaja odraslim muškim osobama koji nemaju gdje stanovati, borave na javnim i drugim mjestima koja nisu namijenjena za stanovanje i nemaju sredstva kojima bi mogli podmiriti potrebe stanovanja. Na smještaj se trenutno mogu primiti 21 osobe. U tijeku je opremanje potkrovlja i planira se proširenje kapaciteta za smještaj za još 13 korisnika.

Korisnici kuće planiraju urediti potkrovlje i generalno ga očistiti nakon radova i pripremiti za namještanje. Pospremanje uključuje pranje prozora, vrata i poda.

Dobro bi nam došla pomoć volontera, koji bi skupa s korisnicima sudjelovali u navedenoj aktivnosti.

 

10_04_2022_DDD_KucaEmaus_Foto_01_04.jpg ULJEPŠAVANJE DNEVNOG BORAVKA KUĆE EMAUS
11.05.2022. 09:00
Zagreb

Caritasova kuća za smještaj djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi Emaus započela je s radom u rujnu 2007. godine. Kapacitet kuće je 16 korisnika srednjoškolskog uzrasta.
Kako bi uljepšali svakodnevni život korisnika uredili bi dnevni boravak za djevojke. Skupa s korisnicima obojali bismo prostoriju kako bi djevojkama boravak bio još ugodniji. Pridruži nam se i ti!